-->

Пријавете се на советување: „Правото на вработените при отворање стечај на работодавач и при постапка на ликвидација на работодавач“

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Правото на вработените при отворање стечај на работодавач и при постапка на ликвидација на работодавач“. 

Советувањето ќе се одржи на 20 март 2018 година (вторник) во просториите на Академијата. 

Адвокатите кои се заинтересирани да земат учество, задолжително да се пријават во Адвокатската комора на Република Македонија на е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите..

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме