Архива

 • 10
 • Јун

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советувањa на тема „Спогодување за кривична санкција/Признание на вина/Забрзани постапки“ што ќе се одржи на 10 јуни во Апелациониот суд Штип.

 • 08
 • Јун

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советувањa на тема „Спогодување за кривична санкција/Признание на вина/Забрзани постапки“ што ќе се одржи на 8 јуни во Апелациониот суд Битола.

 • 03
 • Мај

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ во соработка со ИПА проектот „Понатамошна поддршка за независно, одговорно, стручно и ефикасно судство...

 • 28
 • Апр

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Медијација“ кое предвидено да се одржи на 11 мај во просториите на Академијата...

 • 27
 • Апр

Проектот „Унапредување на социјалниот дијалог“, финансиран од Европската унија, а спроведен од Меѓународната организација на трудот со поддршка на...

 • 25
 • Апр

На 21 и 22 април 2016 година во Белград, Србија, Адвокатската комора на РМ со свој преставник учествуваше на  регионалната работилница –  Е-учење за администратори.

 • 25
 • Апр

Адвокатската комора на РМ во соработка со ОБСЕ и Академијата за судии и јавни обвинители од 25 до 27 мај во хотелот Милениум, Битола...

 • 19
 • Апр

Академијата за судии и јавни обвинители „Павел Шатев“ организира советување на тема „Забрана за мачење – член 3 од ЕКЧП...

Страница 1 од 2

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме