Архива на информации

Во присуство на бројни претставници на регионалните и европските адвокатски комори, претставници на правосудството...

Врховниот суд на РМ објави сентенци од граѓанската област кои, поконкретно, се однесуваат на парничната постапка...

Во светот, државните служби ги водат зрели луѓе со знаење, професионално и животно искуство, вели новоизбраниот претседател на Адвокатската комора Љубомир Михајловски Џанго...

Адвокатската комора на РМ (АКРМ) во соработка и со финансиска поддршка на Амбасадата на САД во Скопје, Бирото за меѓународна борба против наркотици...

На 21.5.2018 година (понеделник) во Народна банка на РМ, Скопје, на 8-ми кат, со почеток од 11,00  часот...

Адвокатот Љубомир Михајловски – Џанго е новиот претседател на Адвокатската комора на Република Македонија. Негови заменици ќе бидат Јелена Ристиќ и Бесим Реџепи...

Економско јакнење, остручување на адвокатите,технички и просторни унапредувања се само дел од приоритетите на новиот претседател на адвокатската комора Љубомир Михајловски Џанго кој вчера по десет часа заседавање на делегатите во Струга доби најголема доверба  за управување со комората...

Страница 1 од 36

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме