Универзитетот Американ Колеџ Скопје овозможува попусти за членови на Адвокатска Комора на РМ и за членови на семејствата на адвокатите

03 Јули 2017

Врз основа на Договорот за членство на Адвокатска Комора на РМ во Деловниот совет на Универзитет Американ Колеџ Скопје (УАКС), Универзитет Американ Колеџ Скопје овозможува попусти за членови на Адвокатска Комора на РМ и членовите на семејствата на адвокатите по следниве основи:

- 5% попуст за сите членови на Адвокатска Комора на РМ и членови на семејствата
- 5% попуст за рана регистрација
- 5% попуст за плаќање на целата школарина одеднаш
- 5% попуст за група од 5-9 студенти
- 5% попуст за група од +10 студенти

Членовите на Адвокатската комора можат да го искористат промо кодот при упис на УАКС, и да добијат попуст  до 25%. АДВОКАТСКА КОМОРА НА Р.М ПРОМО КОД: 0143

Програми на УАКС

УАКС нуди програми на македонски и/или англиски јазик за додипломски и постдипломски студии на следните факултети:

- ФАКУЛТЕТ ЗА ПРАВНИ НАУКИ
- ФАКУЛТЕТ ЗА ДЕЛОВНА ЕКОНОМИЈА И ОРГАНИЗАЦИОНИ НАУКИ
- ФАКУЛТЕТ ЗА АРХИТЕКТУРА И ДИЗАЈН
- ФАКУЛЕТЕТ ЗА КОМПЈУТЕРСКА ТЕХНИКА И ИНФОРМАТИКА
- ФАКУЛТЕТ ЗА ПОЛИТИЧКИ НАУКИ
- ФАКУЛТЕТ ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ

Повеќе информации на следниот контакт:

Универзитет Американ Колеџ Скопје
Адреса: III-та Македонска Бригада бр. 60, 1000 – Скопје
Веб: www.uacs.edu.mk / Е-маил: Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. /Тел: 02- 2463156/02- 2463159

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме