Бесплатно објавувајте ги своите огласи на веб страната на Комората

19 Мај 2017
Адвокатската комора на Република Македонија ги известува своите членови дека на веб страната , покрај другата содржина, од самото нејзино поставување, е воведен дел (левата страна под полето Информативен билтен) за огласи каде адвокатите и адвокатските друштва можат бесплатно да ги објавуваат своите огласи за вработување на адвокати, стручни соработници, приправници и друг кадар.

Огласите доставувајте ги на меил адресата Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. .

Во врската со полето Информативен билтен, Ве информираме дека истото ќе биде активирано многу наскоро.

Апелираме до Вас, секојдневно да ја отворате веб страната на Адвокатската комора со цел навремено и точно информирање за прашања за кои е засегната адвокатурата. Адвокатската комора континуирано работи на развој на нови идеи и унапредување на веб страната со практични решенија за Вас, нашите членови.

>> Повеќе за содржината на веб страната од Обраќањето на претседателот на Адвокатската комора на РМ, г. Никола Додевски.

Адреса

ул. Даме Груев бр. 3 , 1000 Скопје, Македонија

Телефон:     +389 2 3212 452
Факс:           +389 2 3165 409
Emaillawyermk@mba.org.mk

ЖИРО СМЕТКА НА АДВОКАТСКАТА КОМОРА:
300 000 001 142 696
Комерцијална банка АД Скопје

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Информации од јавен карактер
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Каде се наоѓаме